Dykking på Malta

diving malta

Om du er nybegynner eller en erfaren dykker, kan det anbefales at du tar turen til middelhavsøyen Malta. Området rundt de maltesiske øyene ideelle for dykking og tilbyr Alle tre øyene har noen unike opplevelser med en overflod av rev, grotter og vrak som gjør dykking her noen av de mest interessante i Middelhavet.

Ingen farlige skapninger

Mange som dykker for aller første gang er redde for å møte på farlige skapninger under vann. Dette gjelder ofte de som reiser til vestkysten av USA eller kanskje enda lenger sør på det amerikanske kontinentet. En god nyhet for alle dykkere på Malta er, at her finnes det få eller ingen farlige fisker.

Dykking i grotter

Hva er vel mer spennende enn å oppleve gamle skipsvrak eller til og med underjordiske grotter? Malta tilbyr unike opplevelser, også under vann. Du kan også gjennomføre dype dykk, alt fra 12 meter ved Ghar Lapsi og 50 meter ved Lantern Point. Her finnes også en av Europas mest spennende undersjøiske tunnel.

Ta et dykkerkurs

Det finnes flere typer dykkerkurs og aktiviteter som tilbys av lokalt lisensierte dykkerskoler. Disse kursene koster heller ikke mye. Det gjør heller ikke reisen til Malta, og hvis du bestemmer deg for å reise utenom sesongen, kan du spare opptil flere tusen på ditt første dykkereventyr.