Undervannspoker

Poker er kanskje kjent som et overfladisk spill, men hva med å ta spillet på et litt dypere nivå? Bokstavelig talt altså, i form av undervannspoker!

Det skal ikke stå på kreativiteten til pokerelskere, for nå har noen kommet opp med ideen undervannspoker. Om den nye varianten kommer til å bli en stor publikumssuksess står fortsatt ubesvart, men det er ingen tvil om at varianten tok poker til et nytt og dypere nivå. Overfladiske spillere er selvfølgelig invitert, helt uten solbriller.

Lær deg det grunnleggende

Før man blir med under vann for et slag poker bør du kanskje lære deg det grunnleggende i poker først og for å gjøre det finnes det mange gode tilbud på nettet. Ett tips er å melde seg på en av de mange gratisturneringene samtidig som man setter seg inn i reglene. Etter hvert kan man gå over til å se på mer på det tekniske i pokerspillet ved å studere videoer sammen med gode pokerbøker. På Youtube finner man i dag gode strategier og tips om å lykkes i poker. Når man har kommet et godt stykke i treningen kan man satse ekte penger, men det krever at du er trygg på deg selv. Også det er en treningssak i poker.

Føler du deg klar til neste steg, er det bare å ta på seg dykkedrakten og spille et godt parti under vann!

Kreative varianter

Det er ingen tvil om at pokerspillere er kreative. Å spille poker under vann var en veldig god idè, både for dykke- og pokerentusiaster, men hva med toalettbesøkene, og hva med drikke? Denne varianten må nok jobbes litt med ennå, men kan virkelig bli en hit etter hvert. Hva blir det neste? Kanskje det er akkurat du som kommer med neste idé? Vi kan jo alle se oss spille poker i en karusell som går rundt og rundt, eller hva med opp-ned poker?